Blött hår :s

Tjenixen :) Sitter just nu i soffan och trodde att idol skulle vara men det var tydligen det dära Gustavsson tre trappor, tror jag det heter!  Haha..
Nu ska jag iaf gå och välja kläder inför imorrn. Plugg dåju!

Föressten jag vill att mitt hår ska torka, tog precis en duch.

Kram ♥


...

träning.

Tjohej! drar straxt till gymnastikträning :) har dräkt på mig idag för ovanlighetens skull. se bild! Idag  har jag bara varit hemma och pluggat inför prov! Men nu ska jag dra Hejdå!♥



..

fota

Var precis ute och fota lite! Blev alldeles för sur på läxorna. haha! 8) Kunde inte fota såå länge för batteriet tog slut men jag har beslutat att jag ska bli riktigt bra på att fota och lära mig mycket.
Också vill jag ha en systemkamera för er som har missat det, haha. Ne men har alltid viljat haft det men nu är det ett måste. (säger vi)
Ni får gärna komma med tips om vad ni har för kameror ni tycker är bra!
Puss å kram ingen bild dåra eftersom batteriet dog. ♥
..

Läxoor.

  
 

Tjohej! Smexiga cambilder över va? osminkad osv.    Sitter här med mina läxor oxh pluggar inför prov. jag kom hem från en orienteringstävling nyss! sprang inte själv men var där och titta på och som sällskap!
Jusste fota lite bilder med pappas systemkamera också som jag ska ladda över till min dator senare! Håll utskik ifall det kommer upp några i bloggen om ni vill checka dom :)

Nu måste jag plugga vidare, Kram ♥

..

sick

Usch, har legat hemma och varit helt däckad igår och idag. blir nog att vara hemma från skolan imorgon också även om jag känner mig mer på bättringsvägen! det känns som alla är lite smått sjuka dem här tiderna på året "/
Vi hörs miina vänner! Puss.

I ♥ U

Tjohej alla bloggläsare! Visst känns det som att hösten verkligen börjar komma nu? Bhuu :( Det börjar i allafall blir mycket kallare ute nu är vad det var för någon dag/vecka sedan. Idag har dagen flytit på som vanligt inte haft nåt speciellt som hänt, hade sov morgon och resten bara vanliga lektioner! Nu sitter jag här och inte orkar gjöra läxor i väntan på att det ska bli träningsdax...
Puss♥
..

Sämst.

Fyfan, jag är sämst på att uppdatera...
Ledsen men det är sanningen :( Haha! Men jag ska försöka bli bättre..IGEN.
För er som inte vet vilket väder det är här så kan jag säga er att det är typ storm! Hehe, nämen man blåser nästan bort när man är ute. Var på högstadiemästerskapet på IP idag och det var kallt!
Puss å KRam
--

GRYM LÅT!!!



Sitter just nu med godis och och datorn i soffan och bara chillar :)


Imorgon blir det också orienteringstävling fast staffet! Hoppas att det går bra, men jag hinner inte uppdatera bloggen på morgonen så det blir när jag kommer hem om jag orkar!


15:40

Hello!

Jag har precis kommit hem från en Orienteringstävling, gick väl hyffsatt kom fyra men fick ingen blankett elr pris. ♥
Straxt ska jag nog gå ut och hjälpa pappa med att klippa gräset! Kanske man får en liten slant för det.. Hhumm, vi får väl se :) Efter det ska jag nog köra lite syrka och stretching bland annat, vi har ju fått två fulla blad med styrka stretching och balans övningar av våra gymnastiktränare så det är väl bäst att jag kör det!
Btw. Jag är lite smått iriterad på min lilla syrra som försöker lära sig lilla snigel eller björnen sover på våran grymt ostämda gitarr! Haha ;) ♥
Ledsen över att uppdateringen den här veckan har varit kass men så kommer det nog att vara vissa veckor. Men jag har varit i skolan och så, denna vecka var våran första vecka som vi gick efter schemat och med "riktiga" lektioner.
Kram :)


RSS 2.0