EM.

Hejsan! Har varit borta i några dagar i Dalarna, var nämligen på EM i orientering. Det var grymt kul och bra väder och allt! Regnade dock en dag men vi var glada ändå. Fotade en massa också så bilder kommer upp inom en snar framtid :)
Vi var och shoppade en dag efter tävlingen och jag fick med mig en avslutningsklänning och ett par ljusa jeans hem!
Nu har jag ont i fötterna, hälarna och är trött som en gris. Min dag kommer nog att spenderas i en solstol med en bok känns det som!


NORRTÄLJEGYMNASTIKFÖRENING.

Vad ska jag säga, vi är helt klart bäst! Haha, nejmen två silver och ett guld kammade vi hem igår. Det var grymt nöjda tjejer som lämnade Tyresö igår i regnet med tre skallrande medaljer om halsen!

READ.


17.42

 
Hej! Glad tjej på bilderna, gissa varför? Jo för det är fredag. Det blir grill-kväll hemma sen tagga tävling imorgon! Jag är grymt taggad och hoppas att det går bra :) Ni får hålla tummarna för oss.
-
Annars har dagen flyit på bra, fick dock en väldans huvudvärk efter tre musiklektioner med kör rep inför måndagens vår-konsert! Men sånt är livet. Nu tror jag att jag ska läsa igenom lite till mitt kemi-prov som jag har om nån vecka!


HAIR INSPIRATION.


JUST THE SMELL OF SUMMER COULD MAKE ME FALL IN LOVE.

Bild från...nån gång när Filippa, Wilma och jag fotade.
-
Hej! Hur mår ni?
Själv mår jag bra och har sprungit skolmaran idag, gick väldigt bra tyckde jag! Kom på tredje plats av alla tjejer från Roslgas och Lommar-skolan. Jag, Melinda, Frida och Emma höll ihop och hade ungefär tiden 37 minuter på 7,8 km.
Efter det drog jag hem till Olivia på en knökfull buss som luktade svett. Efter det drog jag hem men kom på att jag inte hade någon nyckel så jag satt ute i typ en och en halv timme.. Haha, lyckat! När jag väl kom in var jag rejält kall och hugrig så då duchade jag, åt lite och drog på mig mjukiskläder.
-
På lördag är det gymnastik täääävling och imorrn är det sista träningen innan tävlingen så jag måste börja tagga inför det!
puss

TIO-MILA.


Idag har jag varit på Tio-Mila som är en jätte stor Orienterings tävling och det här året hölls den i Motala. Var tvungen att gå upp kvart över 5 på morgonen för att åka bil dit i tre timmar! Härlig lördagsmorgon ;) Vi kom fram någon gång vid 9 tiden! Det var kul med en så stor tävling.
På den tävlingen springer man staffett, och för vårat lag gick det hyffsat, var dock många som inte kunde följa med som egentligen skulle varit med i laget pga skador!
Nu är jag trött som tusan och vilpl bara gå och lägga mig, vilket jag ska göra om en stund!
puss


JEANS VÄST.

Titta på jeansvästen på bilden! Grymt snygg, jag måste ha nåt i den stilen :D


GODMORNING.

Drar till skolan straxt, efter det har jag ingenting planerat kanske drar ner på stan eller hem!
puss, Ellen


SHOPPING.

Är på grymt mkt shoppinghumör just nu, allt jag ser vill jag typ ha! Haha. Kan ju bero på att alla sommarkläder och bikinisar har kommit in i butikerna nu :) å vad jag är taggad inför sommar och det är ju typ bara 40 dagar kvar till sommarlovet om man räknar med helger, det är fett nice!
Här kommer en bild från när Madde, Malla och jag var på Täby C i...söndags tror jag det var!


TORSDAG.

Tjoo! Kom precis hem från min gymnastikträning som bestod av uttagning till tävlingen. Är ganska stolt över att jag och Olivia gjorde styrka innan träningen också! Så nu ska jag gå och bli riktigt stark. ;)
Haha, idag har jag haft matteprov, jag och olivia har missat bussar, vi har blivit utelåsta, vi har ärit glass, hängt med vänner, haft håltimme och varit på gymnastikträning!
Nu ska jag hoppa in i duchen, puss!


RSS 2.0