BLACK AND WHITE.

Igår var jag med mina brudz nere i parken och tog det lugnt med en glass i handen. Vid sex tiden åkte jag på gympa träning som gick väldigt bra sedan drog jag hem till olivia och slaggade där tills idag. Eller rättare sagt så var vi uppe och kollade på Gossip Girl istället för att sova men tillslut kunde vi sluta kolla och slog huvuderna i kuddarna för att sova några timmar! Denna dag har vi spenderat framför ytterligare några avsnitt av Gossip Girl och på konstgräset för att hjälpa till med Camp Roslagen intikting Gymnastik.

Spenderade halva min kväll i skogen med en karta och kompass (orienteringsträning) men sedan åkte jag hem för att va barnvakt, och nu ska jag soooovaaaa :)


HEADER.

Usch, har gått och tänkt på det länge att bilden i headern är rysligt ful! Måste byta ut den, men annars gillar jag min design :) vet inte riktigt vad för bild jag ska ha får ta och fota lite ego-pics någon dag tror jag. Heh!


JUST A NORMAL DAY.

 
Idag kommer mormor och morfar och jag kan inte bestämma mig om jag ska åka med hem till dom imorgon och vara där tills på torsdag och sedan fira midsommar med mina kusiner, men då blir jag borta från alla träningar innan Rikslägret i sälen i orientering som är två dagar efter vi kommer hem från mina kusiner, och Falunlägret i gymnastik.. hjälp mig att bestämma ?!? Om jag inte åker dit blir jag hemma och tränar och är med kompisar!

Ligger i hårdträning nu inför rikslägret iaf för varje dag ska vi träna både förmiddag och eftermiddag i fyra, fem eller sex dagar. (jag kommer inte riktigt ihåg hur länge det är) Jag förbereder mig på rejält med träningsvärk efter den veckan.. puh.


SUMMER.



Idag ska jag bara slappa i solen med en bok på magen, vädret har ju börjat blivit bra igen. Förövrigt är det grymt skönt med sommarlov och jag har en massa träningsläger inbokade. Grymt kuul!
Sitt inte framför datorn, på sommaren ska man vara ute ju så ut i solen nu föfan

puss


HAHAHAHAHAAH.


SHOPPING.

Vart ingen bloggning igår för jag hade fullt upp hela dagen. Var bl.a. på Täby C nästan hela dan och shoppade med mami och min syster! Det var mysigt och jag fick med mig en del nödvändigheter hem :D
Blev dock inga sommarskor för jag hittade inte några som jag verkligen gillade, och när jag väl gjorde det... fanns dom ju såklart inte i min storlek!
När jag sedan kom hem vid 5 tiden hade jag planerat att dra till en kompis på filmkväll men jag var väldigt trött och hade ont i halsen så jag skippade det. Men istället vart det fotbollskväll här hemma med la famille.

Idag har jag inga speciella planer på vad jag ska göra förutom att någon gång på dagen åka ner till skoman och kolla efter skor.. Haha!


ROUGE.


Denna röda färg har prytt mina naglar idag! Men den får nog inte sitta kvar så länge till eftersom det är skolavslutning på tisdag och då kommer färgen nog att vara lite halvt bort nött. Som ni ser går jag efter sitatet YOLO (you only live once) nu förtiden vilken fungerar supeeer!
min dag har varit bääääst.
puss!

UTSIDAN RÄKNAS, INSIDAAN AVGÖR.



Hallå!
Min dag har varit grymt bra :D Det är så skönt att sommaren är tillbaka här i norrtan nu. Hela förmiddan hade jag cirkus med klassen och det var skit kul och efter lunchen hade vi 20 min sång repetition inför skolavslutningen på tisdag! Efter det var klockan Tjugo över 12 och då drog jag och Olivia ner på stan för att köpa glass och kolla på alla fina studenter som firade i parken. Sedan gick vi hem till Olivia och solade lite av och till i några timmar, 3 kanske! Det var grymt skönt sedan tog vi en låååång prominix och bara snackade av oss om allt och alla, så grymt skönt. Jag kännde att jag överanvände ordet grymt lite men min dag har varit väldigt bra!

Nu ska jag ha lite fredasmys med familjen och imorgon ska jag shoppa lite grejor inför skolavslutningen!


ONSDAG.

  
  ´
Tjolahopp! såg på bilderna att jag har varit en lite tjockis dom senaste dagarna, men man klagar ju inte när man får tårta på gympaträningen ;) Vi firade lite att vi fick högst tumbling poäng och 4:de bästa hopp-poäng av alla 102 lagen (tror jag det var?) på tävlingen i helgen men dock räckte det inte till en finalplats, det fick bli en 18:de plats men vi var nöjda ändå!

I måndags och Tisdags var jag i skolan och det hände inte så mkt vi håller på att ta hem lite böcker, lämna in en massa grejor och städa ur skåpet. Imorgon börjar jag 9 och på fredag ska min klass vara på någon cirkusgrej. Sedan är det bara måndag kvar sedan blir det sommarlov! wihoooo

Btw, min förkylning har inte lagt sig än.. Att jag tävlade i helgen gjorde ju inte saken mycket bättre men det var lätt värt att tävla ändå :D Har dock ont i hela min kropp nu för tiden, är det inte t.ex. käna då är det hälen, och om det inte är hälen är det axeln... aja!

puss!

SUN GLASES.

 
Hej! Sitter just nu och kollar live på gymnastiktävlignen jag ska på imorrn. Den håller på hela helgen så man måste ju kika in lite hur dom andra lagen kör!  Lag 2 tävlar ju idag så dom hejar vi massor på :D
Jag har fortfarande ont i halsen och är snuvig men det har blivit bättre under natten. Min kusinvitamin är här också så nu ska jag ta och traska ut i regnet och hjälpa dom att plocka lite rabarber för att vi ska baka rabarber paj!
Komiskt att jag har solglasögon på bilderna fast det är regn ute, men lite får man ju längta till sommaren.


SAY IT´S NOT HER FAULT.


SICK AND TIRED.

   
Så här har mina dagar sett ut. Jag har klippt mig, jag har tränat gymnastik som in i tusan till RM i helgen, jag har varit tränare i gymnastik på kulturdagarna och gått och blivit sjuk.
Stannade hemma från skolish i dag för jag måste bli frisk till på söndagens tävling! Någon som har ett eller flera tips för hur jag ska bli frisk på typ en dag från mitt halsont och snuva så släng gärna in en kommentar.


RSS 2.0