UPPDATE.

Solen skiner så man kan inte göra annat än att vara ute. Just nu är jag bara hemma och solar, hoppar studsmatta och chillar men vid 4 tiden bär det av till Lännbyberg för dagens orienteringstävling!


SUNSHINE.

Det är så himla bra väder ute man kan inte göra annat än att vara glad. Efter springturen gjorde jag lite styrka och nu är jag ute i solen och myser!


RUNNING.

Nu sticker jag ut och springer en vända! wish me luck ;)

FÖRÄNDRINGAR.


Tjohej! Var ett tag sedan jag bloggade.. inte bra! Men jag har haft så fullt upp med musikalen men nu är det över och jag tycker det gick väldigt bra :D
Har ändrat lite i bloggen och det kommer att bli mer ändringar framöver så håll utkik och kom gärna med tips och ideer.
Det har ju äntligen börjat bli soligt och varmt ute så jag försöker spendera dagarna ute, just nu sitter jag dock med min dator inomhus, haha! Så nu ska jag dra ut i solen med lite plugg.

PREMIÄR.

Nu är premiären avklarad, bara 4 shower kvar.. Haha! Men nu ska jag inte tjata om det.
Nu ska jag packa ihop till imorgon och sen hoppa i säng!
puss


AULAN.

Tjo, just nu har jag musikalrep! Har haft det hela dagen och kommer att fortsätta med det.
Mobilbloggar ju rätt så mkt nu för tiden men jag måste prioritera skola och träning först! Blir mycket instagram bilder men för att se alla mina så följ mig där vetja! @nhelle


TAGGA.

Tjoo, idag har jag varit på en regnig orienteringstävling! Gick bra, kom trea det är jag nöjd med för det var en stor tävling. När jag kom hem var jag grymt nerkyld så det fick bli en varm dusch!
Efter det bar det av till gymnastikhallen för ett två timmars långt gymnastikpass där halva passet bestod av styrka... Nu känns armarna som spagetti och jag e svintrött!
Imorgon är det premiär för våran musikal, kom och titta vetja! TAGGAR SOM TUSAN.
Ni får ha det bra, vi hörs :D


GIVE ME SUMMER.

Godmorgon!
Tävlingen igår/inatt gick väldigt bra för att vara en natt tävling, blev en förstaplats! Vann ett stort påskägg och en glasblankett med tävlingsdatum å allt, så idag blir det aatt tjocka sig godiiiiis :D

Idag ska jag bara vila titta på film kanske göra lite läxor och fota på min lillasysters fest ikväll.

give me summer now

20/4

Hej!
Idag har jag och min klass haft heldagsrep inför musikalen, känns som att vi har det mesta inom kontroll nu. På måndag har vi ju premiär!

Ikväll vankas det orienteringstävling och jag är inte ett dugg taggad... Vi får se hur det går, det är ju på natten så det är mörkt och allt ;)  Nu siter jag med musik i öronen och bara tar det lungt!


DAGARNA NI MISSAT.

Hej! Ska straxt gå till skolan men tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Veckan har bestårt av träning, musikalrep, fika på stan med olivia och spruta! Allting rullar på och nästa vecka är våran premiärvecka med musikalen, har lite smått panik men det fixar sig nog! Puss


FIKAMYS.

Sitter just nu på tre praliner med Olivia och myser! Blir ingen träning ikväll så vi får se vad jag hittar på :) puss


GYMNASTIK.


Hej! Idag har jag varit i en gymnastikhall halva dagen. Tränade inför tävling imorrn, vi tävlar på en svårare nivå än vad vi brukar så vi får se hur det går! Supertaggade är vi iaf :D
.


SCONES

Helt ok med lite nybakade scones så här på morgonkvisten! Eller jag det är ju inte morgon nu men dessa goda scones åt jag till frulle här om dagen.
.
Hoppas ni mår bra ♥
.

FIVE CONFESSIONS

1. Jag älskar frukt.
.
2. Jag tränar väldigt ofta runt 5 gånger i veckan-gymnastik och orientering.
.
3. Älskar att småäta.
.
4. Jag hatar när det är typ skoldag och det snöar/regnar-vädret förstör ens frisyr och man blir på dåligt humör. (snö är helt okej men regn, blä)
.
5. Jag älskar att ha uppsatt hår, försöker spara ut för det är så himla fint med lång håt uppsatt i tofs eller knut!
.

SAKNAR´T SOM IN I TUSAN.


The day

Tjo! Idag har jag varit med Madde all day long. Vi var på Täby C och åt mest en massa fika.. Haha! Mysigt var det. Sen bar det av hem till mig med filmys, och nu sitter jag svettig och blöt i bilen på väg hem från en blöt orienterings träning... Regnade hela tiden! Haha :)


GLAD PÅSK

Glad Påsk allihopa! Hoppas ni äter mycket godis osv.
Dagen har väl mest spederats nere på stan med mamsen, fick med mig lite fint virkat hem :D
Hade bäst! ♥

Myspys

Nu blir det familjemys framför Lets Dance med snacks! Sen tror jag att jag ska sätta på Dear John, å det var så himla länge sen jag såg den! Ni får ha en underbar kväll :) puss!


True


DREAMS


BLACK AND WHITE

Kör på en mobilblogg och ser om det funkar med att ladda upp bilder då. Dagen har varit rätt chill hade volleyball turnering till tio började inte med riktiga lektioner förrns halv 11 därefter en lektion sen bar det av hemmåt!
Nu ska jag dra ut och fota, dock kommer väl inte dom bilderna heller upp på bloggen men vi får se!


uppdate

Hei det var ett tag sen! Ledsen för att jag inte har uppdaterat men det går inte att ladda upp bilder?! Jag har verkligen försökt och har faktiskt fotat lite nu här på sistånde men problemet kvarstår och jag vet inte när det kommer att börja funka igen. Dock så gillar jag inte bildlösa inlägg så vi får se när jag uppdaterar!

Allting flyter på och dagens prövning har bestått av ett no-prov, ni får ha det bäst ♥
.


RSS 2.0