+ höst igen

Hellu! Hur mår ni? Jag mår super, det är ju så himla skönt med lov!
På onsdag/torsdag åker jag till hallsberg, men i början av veckan är jag hemma och undrar om det är någon som vill hitta på något? ♥

Här kommer iaf lite nytagna bilder:












.


+ mobilblogg

Tjohej! Dagen har varit bra, på efter middan var jag och min klass på bibblan och spelade lite låtar! Jag vet inte varför vi var på biblan, där det ska vara tyst av alla ställen men aja..
Blev föresten väldigt sur när jag upptäckte att blogg.se appen inte funkar på min mobil </3
Tror att detta inlägg blev ganska rörigt för mellanrummen mellan raderna går typ bort när man har publicerat från mobilen men aja..
Kram
Tjohej! Dagen har varit bra, på efter middan var jag och min klass på bibblan och spelade lite låtar! Jag vet inte varför vi var på biblan, där det ska vara tyst av alla ställen men aja..
Blev föresten väldigt sur när jag upptäckte att blogg.se appen inte funkar på min mobil </3
Tror att detta inlägg blev ganska rörigt för mellanrummen mellan raderna går typ bort när man har publicerat från mobilen men aja..
Kram ♥
.

+ hjälp

Jag ska klippa mig snart men jag vet inte hur så jag behöver lite hjälp!
Antingen ska jag spara ut och bara ta lite på topparna eller så ska jag klippa mig som jag gjorde innan sommaren, lite längre än till axlarna... hum?
Långt:
.
ELLER...
Kort:

+ redigerade

Hellu! Sorri för dålig uppdatering men har inte haft så mycket att skriva om. Men jag känner att allting flyter på bra och jag har världens finaste vänner och familj! Min lille bror var på halloween disco själv igår för första gången! Så himla gulligt tycker jag. :) Vet ju själv hur det är eftersom min gamla klass höll i ganska många discon för små barn!
.
Här kommer några natur bilder jag fota igår, hann inte bli så många för batteriet dog -.- Men jag har iaf hittat några superbra redigeringsprogram nue ♥
Ej redigerade                                     Redigerade
vs. 
vs. 
vs. 
vs. 
.

Träning

Hej! Drar på gymnastiktränig nu. Känns som att det var länge sen fast det var ju liksom senast i måndags, haha :). Det har blivit väääldigt kallt ute nu så jag har tagit fram typ alla vinterjackor och skor nu! Hörs sen nu ska jag träna<3 .

Bildredigerings program?



Är det nångon som har något tips på ett bra bildredigeringsprogram? (tror man kallar det så) Bilderna blir så mycket finare när man har redigerat dom tycker jag.

Kram
.


Jag säpper en BILDBOMB.











'


















Kamera:Canon EOS 50 D  (alla bilder är oredigerade)
.

Idol

Sitter i soffan och myser framför idol just nu! Kan inte bestämma mig för vem som är bäst, alla är så himla duktiga. Vem röstar ni på? :) Imorrn blir det gymnastikträning från 11 till 15 ungefär! Vi ska prova lite nya dräkter och skoj! Straxt ska jag hoppa ner i sängen så hare bäst!

Orienteringsdag

Hellu började halv nio idag för det var orienteringsdag och jag var färdig redan kl 10 och då fick jag åka hem :) Jag tog det som ett tränigs pass! Annars har det inte hänt något speciellt.
Har inget roligt att blogga om just nu käns det som, men ja, ja.
söta tjejer på bild.
.

gangstahh


yo gangstahh. Sitter här och fösöker draaaaaa ut på inläggeeeeet för jag orkar inte plugga ;)
Dagen har flytit på som vanligt fast jag hade hälsounderkökning vid 1 ♥

Imorrn är det marknad här i norrtälje. najjs!

jag har orienteringträning ikväll också, det ska bli skönt att komma ut och springa en stund!

Kärlek till mina vänner!
.
.

träning

Hejsan! Har precis duchat och käkat lite nu efter gymnastikträningen och sitter bara i sängen å chillar. Imorrn är det bara skola och gymnastikträning så om det är någon som har lust att göra något på eftermiddan så säg bara till ♥

Jag sov föresten hos Melinda i fredags och det var myyys!

// Nelle


skogen..

Har precis käkat lunch och nu blire att plugga till franska provet på torsdag...

Men här kommer nån bild eller två från rundan i skogen! Hare bäst!








Foto: Jag, Ellen. Kamera: Canon EOS 50D

..


lovley

 

God morgon!
Har varit vaken ett tag nu och ätit frulle å så men ska nog snart ut en vända i skogen. mamma ville plocka svamp och jag tänkte följa med och fota tror jag!
Bilderna jag tog igår ska jag fråga pappa om han kan hjälpa mig att ladda över till datorn så dom kan komma upp på bloggen, för det vet inte jag hur man gör... haha ♥

Puss

..

Täby C

Tjenixen allesammans! Datorn dör snart så det blir en liten snabb uppdate. Idag har jag varit på täby c och shoppat loss med mammsen och syrran! Köpte ett par jeans lite tröjor/cardigans och en ring ♥ Super nöjd men kom på två andra saker som jag glömde att köpa men det får bli en annan gång!
Det är fett bra att det har kommit en blogg.se app nu, kanske att det blir mer bloggning tack vare den! Men nu dör typ datorn så bilder på kläderna får väl komma senare!
Puss.

RSS 2.0