Snabba som få.

Hej bloggen! uppdate: jag fick mig ett träningspass igår men gjorde inget speciellt nyttigt på resten av dagen.. haha, jaja!
Idag träffade jag min pinglor Linda och Sara :) Det var super mys! Vi gick runt på stan på förmiddagen och då fick för oss att vi skulle åka skridskor, (fick förövrigt med mig ett nytt skal hem föresten :D) så vi drog hem och käkade lite och åkte skridskor resten av eftermiddagen. Det är verkligen typiskt oss att hitta på något sånt där!
Lite dagens ungdommar att ta kort överallt menmen, det är ju det vi är.. Bilder från idag ↓
 
 

Dumma rubriker.

Godmorgon!
Idag ska jag försöka ta mig ut och springa lite. Vädret är ju inte så peppande kan jag meddela! Men om jag inte tar mig ut kör jag styrka är hemma.
För övrigt tänkte jag inte lata mig idag utan göra något behövligt vilket jag inte riktigt har kommit på än vad det kan vara just nu menmen.
På söndag ska jag och träna på Bosön btw, taggaa :)
Puss på er!


GOTT NYTT ÅR.

Bloggade inget igår men jag hade ett super nyår. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA

Jag hoppas alla hade ett jättebra 2012 för det hade iaf jag och det känns som att 2013 kommer bli ännu bättre! Jag har så mycket att se fram emot detta år.. :)
Men för att sammanfatta 2012 lite kort så flyttade jag, jag hade så himla roligt på alla orienteringsläger jag var på, träffade sjukt många nya vänner, träffade en väldigt fin person som betyder mycket för mig, fotade en massa, tävlade på RM3 nivå för första gången i gymnastik, varit i fjällen ett par gånger och åkt massvis med snowboard.

Btw, det här är första inlägget på 2013... Heheh. Och föresten så ska jag bli bättre på att uppdatera, 2012:s uppdatering har ju varit sämst.


RSS 2.0